İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Küçükçekmece İMKB Yavuz Sultan Selim Ortaokulu

Biz Doğayı, Doğa Bizi Korur

Kuruculuğunu TOKİ Şehit Efkan Kıran İlkokulu Okul Müdürü Sine YALÇINKAYA ile TOKİ Sehit Er Yılmaz Özdemir İlkokulu Sınıf Öğretmeni Arsez AKGÜNGÖR'ün yapmış olduğu "Biz Doğayı,Doğa Bizi Korur" eTwinning Projesine okulumuz eTwinning Koordinatörü Mutlu İNCESOY ve öğrencilerimiz ile katılım sağladık.

PROJEMİZ HAKKINDA

Her sevgi küçük yaşta başlar. Doğanın ve çevrenin korunması çocukken kazanılan doğa sevgisi ile mümkündür. Çocuklarımıza doğa sevgisini etrafımızı saran beton yığınlarından uzaklaşarak, onların ellerinin toprağa değdiği, içinde kahkaha sesleri ile.koşup oynadıkları doğal ortamlar hazırlayarak ve bu konuda onlara da sorumluluk vererek kazandırabiliriz.

HEDEFLER

*Çocuklara ağaç sevgisi ve çevre bilinci kazandırmak
*Bulundukları ortamı ve çevresini estetik açıdan düzenlemek.
*Geri dönüşümün olumlu etkilerini fark etme
*Hazır ve doğal olmayan gıdalar yerine çocuklara doğal gıdaların tüketilmesinin özendirilmesi.
* Bitki yetiştirmede sorumluluk bilincini geliştirmek.
*Çocukların doğayı inceleyip gözlemlemelerini sağlamak.
*Çocuk ve ailesi arasındaki etkin iletişime katkı sağlamak.

18-02-2022

Yayın: 18.02.2022 - Güncelleme: 03.01.2024 12:28 - Görüntülenme: 181