İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Küçükçekmece İMKB Yavuz Sultan Selim Ortaokulu

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARIMIZ

Ock

Okul Müdürümüz Ferhat UÇAR başkanlığında; okul müdür yardımıcımız,okul rehber öğretmenimiz ve şube rehber öğretmenlerimizin katılımıyla toplantılar düzenlenmiştir. Öğrencilerimizle yapılan istişareler oldukça verimli olmuştur.

Ock

Cumhuriyetimizin kurucusu ve Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yıldönümü münasebetiyle anma töreni gerçekleştirildi.

Ata'mızı saygı, sevgi, rahmet ve özlemle anıyoruz.

Ock

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, milli mücadele kahramanlarımızı, bu toprakları vatan kılmak için canını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet, rahmet ve saygıyla anıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü kutlu olsun.

Ekm

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma etkinliği düzenlendi. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.